Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan

de Catalina L in Conserve, 31 Oct 2019 | 4595 vizualizari

 

Ce-mi place salata de varza murata la borcan.
Excelenta, trebuie numai lasata o saptamana la frigider inainte de a o consuma.
Este buna de mancat imediat, dar dupa o saptamana este mult mai gustoasa si mai usor de digerat.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/salata-de-varza-cu-otet-chimen-si-ardei.html

 

INGREDIENTE

Pentru 1 borcan de 600 gr

  • 1/2 varza alba rasa
  • 1/2 ardel verde
  • 1/2 ardel galben
  • 100 ml de otet alb bio
  • 1 lingura de seminte de chimen
  • 1 lingura de sare marina (atentie nu sarati prea tare)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan:

Sterilizati un borcan si capacul lui.

Dati pe razatoare varza.

Eu am folosit un cutit de curatat legume la-nceput si apoi am terminat cu razatoarea cea mare.

Taiati ardeii fasii subtiri.

Amestecati toate legumele cu sarea, apasati, frecati si presati sa iasa zeama verzei.

Puneti otetul si chimenul si amestecati.

Umpleti borcanul cu acest amestec si apasati bine.

N-am pus apa, daca trebuie puneti apa fiarta si racita.

Puneti o greutate deasupra sau apasati varza cu 2 bete puse in cruce.

Puneti apoi capacul si dati-l la rece.

Se va conserva astfel cateva luni.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza alba si morcov, in otet