Salata Leonardo

de nico15 in Salate, 5 Noi 2010 | 4299 vizualizari

 

O salata calda cu gust rafinat

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de bacon,
  • 6 bucati potrivite de branza de capra(sau rondele),
  • 4-5 catei de usturoi feliati,
  • cateva frunze de salata verde,
  • 100 g de cascaval,
  • ½ de ceapa rosie,
  • 50 g de capere,
  • ½ de ardei rosu,
  • ½ de ardei verde,
  • 3 fire ceapa verde,
  • sare, piper
  • dresing :
  • ulei de masline si acetto balsamico
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Leonardo:

Se aseaza bacon-ul in forma de cruce, se pune bucata de branza in mijloc si se taie usturoiul fasii, punandu-se pe branza, se adauga si ardeiul rosu 2 bastonase, se infasoara branza in bacon si se va da la cuptor pana baconul prinde culoare si este crocant
Separat se va face o salata formata din salata verde,se taie si se adauga ceapa rosie taiata julien si ardeiul bastonase se adauga si capere.

Se face dressing-ul din ulei de masline si aceto balsamico, se bate bine cu telul se sareaza si pipereaza si se pune peste salata, deasupra salatei se aseaza pachetelele din bacon si branza de capra care au fost legate fiecare in prealabil cu ½ de fir de ceapa verde, se mai rade si cateva fasii de parmezan deasupra si se poate servi.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Leonardo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie cu maioneza de post