Salata primavaratica de post

de Bucataras Diana in Salate, 10 Mar 2019 | 3018 vizualizari

 

"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 3 napi,
  • 1 cartof dulce,
  • 1 gulie,
  • 1 morcov,
  • un castronel rucola,
  • 1 castronel baby spanac,
  • 1 legatura ridichi,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 ardei capia,
  • 1 rodie,
  • 1 sfecla,
  • 300 g tofu cu chimen,
  • 200 g masline,
  • 150 g alune prajite si sarate,
  • sare,
  • ulei de rapita,
  • sucul de la 1/2 lamaie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata primavaratica de post:

Spalam si punem sfecla la copt. Radem morcovul, cartoful dulce si gulia si tocam ceapa verde, ardeiul,napul si ridichile. Scoatem semintele de rodie si tocam tofu cubulete. Dupa ce se racoreste un pic sfecla o curatam. o taiem bucati si o blendam cu ulei de rapita, suc de lamaie si putina sare. Amestecam toate legumele intr-un castron incapator, adaugam sosul de sfecla, apoi tofu, maslinele si alunele. Potrivim gustul de sare si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata primavaratica de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]