Saleuri cu branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2015 | 9361 vizualizari

 

Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • seminte de mac
  • seminte de chimen
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Branza de burduf se sfarama cat mai marunt.

Oul se bate bine.

Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul.

Se unge cu ou batut si se presara cu sare grunjoasa.

Se distribuie uniform branza de burduf pe toata suprafata.

Fiind o foaie mare eu am presarat mac pe o treime, chimen pe o treime si susan pe restul.

Se taie fasii de circa 1 cm latime si lungimea dorita.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.

Eu le-am copt pe rand pe fiecare, cu mac, cu chimen si cu susan.

Poft Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen