Saleuri cu susan din foietaj - de post

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2012 | 10918 vizualizari

 

Astăzi postez rețete pentru preșcolari...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj;
  • 2-3 lg susan.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu susan din foietaj - de post:

 

Se decongelează aluatul, se taie (L x l - 6 cm x 1 cm), se presară susan.

Saleurile se pun în cuptorul bine încălzit, timp de 15-20 minute.

PS. Merge și-o bere, așa-i? :D


Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu susan din foietaj - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele