Saleuri de casa

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2013 | 19613 vizualizari

 

Pentru ca incepe weekend-ul propun o reteta de saleuri facute in casa pentru a fi si mai bune ;) ...
Reteta e foarte usor de preparat iar rezultatul e garantat :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 100 gr unt
  • 100 gr cascaval ( sau parmezan)
  • 1 galbenus de ou
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri de casa:

Amestecam faina cu sarea ,punem untul rece taiat aschii cu cutitul sau dat prin razatoare si se framanta bine.Va rezulta un aluat nisipos.

Adaugam cascavalul si framantam in continuare.

Adaugam si galbenusul.

Punem apa putin cite putin pina obtinem un aluat elastic .

Dam circa 20 minute la frigider apoi intindem o foaie din care taiem fasii pe care le rasucim putin la capete sau le lasam simple.

Le punem in tava tapetata cu foaie de copt si le dam la cuptor incins la 200 grade pina se rumenesc.

TIPS-URI

1

Trebuie sa fim atenti la cupptor deoarece saleurile se coc repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]