Saleuri de casa cu branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 22120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr. branza de burduf
  • 2 linguri seminte de chimen
  • 2 linguri seminte de in
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 100 ml lapte caldut
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 2 galbenusuri + 2-3 linguri de lapte
  • seminte de susan
  • 100 gr. cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri de casa cu branza de burduf:

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Amestecam untul cu branzade burduf, semintele de chimen si cele de in.

Adaugam laptele caldut, sarea si la final faina cat cuprinde.

Amestecam toate ingredientele, obtinem un aluat elastic.

Il dam la rece pentru 30 minute.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, taiem saleurile in forma dorita.

Asezam saleurile in tava pe hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou subtiat cu putin lapte, presaram seminte de susan si cascaval ras.

Dam tava la copt la temperatura ridicata (cca 200 grade) pana se rumenesc saleurile.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de casa cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si cascaval