Sandvis cu ciolan Bavarez

de MotanLaOale in Sandvisuri, 13 Noi 2013 | 3823 vizualizari

 

Dupa gluma cu puricele este timpul sa ma intorc la sandvisutile adevarate! >:D< :)))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ciabata neagra
  • 200 g ciolan Bavarez
  • Ceva fin pufos cu hrean
  • 150 g salata asortata pentru iarna
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ciolan Bavarez:

Jumatatea de ciabata se taie in doua pe orizontala si din felia de deasupra se scoate o parte din miez.

Felia de jos se unge bine cu ceva fin pufos cu hrean.

Ciolanul bavarez (reteta postata) se taie felii cat se poate si se pune peste branza pe toata felia.

Salata asortata pentru iarna (reteta postata) se scurge bine si se pune deasupra ciolanului.

Se pune felia de deasupra si este gata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune si hrean sau mustar daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ciolan Bavarez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde