Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco

de Merisor in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 5131 vizualizari

 

Acestea sunt sandvisurile cele mai frecvente pe care le iau la munca.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast cu graham
  • 2 felii de cascaval
  • 2 felii de sunca presata
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco:

Se taie sunca presata in feii si de asemeni cascavalul. Feliile de sunca presata sunt exact cat feliile de paine toast, iar cele de cascaval mai micute. pentru fiecare sendvis folosim doua felii de paine intre care asezam cate o felie de cascaval si una de sunca presata. Se introduce aparatul in priza conform instructiunilor, iar cand a declansat, semn ca s-a incalzit se aseaza sendvisurile, se inchide si se lasa in priza pana la o noua declansare, semn ca sunt gata. Eu mai las putin pentru ca imi plac mai crocante. le servesc unse cu un ketchup picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie rulata