Sandvis-catelus

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 28 Sep 2015 | 3612 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" am pregatit astazi un sandvis-catelus, inspirat de pe internet.

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast;
  • 3 felii de salam sandvis toast;
  • o felie + o bucata groasa, dreptunghiulara, de cascaval;
  • o felie de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • o maslina.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis-catelus:

Se asambleaza continutul sandvisului: paine + salam + cascaval + salam + paine.

Se pregateste fata catelusului: se taie felia de salam ramasa astfel incat sa para o pata, iar cu ajutorul unui cutit ondulat se taie urechile, cu mare grija ca sa nu se rupa cascavalul. 

Cu ajutorul unui dui, care are forma de cerc, se decupeaza ochii (din branza topita + maslina) si nasul (din maslina). Apoi, se decupeaza un semicerc din maslina, care va fi gura. Se asambleaza catelusul, dupa care se poate servi.

TIPS-URI

1

Branza topita se scoate din dui cu ajutorul unei scobitori.

2

Partile din masline se pot nivela, taind excesul cu ajutorul unui cutit cu lama subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis-catelus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu bacon prajit