Sandwich la cuptor: Croque-Monsieur

de Catalina L in Sandvisuri, 13 Feb 2015 | 5300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul Béchamel:
  • 3 linguri faina
  • 600 ml de lapte
  • 30gr unt (sau margarina)
  • 1 cățel de usturoi (opțional)
  • 1 lingura cascaval ras
  • Sare și piper
  • Pentru 1 Croque-monsieur :
  • 2 felii de pâine
  • 1 felie de sunca (sau 1/2)
  • 1 felie de brânză
  • 1 lingura mare de cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich la cuptor: Croque-Monsieur:

Pentru sosul béchamel:

Se topeste untul, apoi se adauga faina si se amesteca repede.

Gatiti la foc mic, fără rumenire, se adaugă treptat laptele rece și se amestecă în mod regulat cu un tel. Adaugati usturoiul tocat foarte mic.

Se fierbe timp de 8 minute, se asezoneaza cu sare și piper. 

La sfârșit se adaugă cascavalul ras și se ia de pe foc.

Pentru 1 Croque-monsieur:

Se taie feliile de sunca, astfel încât să facă aceeași dimensiune ca și feliile de paine.

Pe o felie de pâine, se pune : o lingură de sos béchamel, apoi o felie de sunca, o felie de brânză si la sfarsit o alta felie de pâine.

Deasupra se pune o lingură de sos béchamel si se presara cascaval ras.

Coaceți până când sunt rumeniti.

POFTĂ BUNĂ !!!!!

 

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich la cuptor: Croque-Monsieur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]