Saramura de peste cu legume

de Dya Daniela Andrei in Peste, 13 Apr 2014 | 12674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg peste (caras, novac, macrou, platica)
  • 1,5 l apa plata
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei gras verde
  • un ardei capia rosu
  • 5-6 rosii potrivite
  • cativa catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel verde
  • condimente dupa gust: sare, piper, ardei iute, cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste cu legume:

Pestele se pregateste pe un gratar cu carbune (nu prajit, nu pe gratar electric, nu pe tava... gustul nu va mai fi acelasi). Separat pregatim saramura. In cei 1,5 l apa adaugam legumele tocate si condimentam dupa gust cu sare, piper, ardei iute si cimbru. Dupa ce da in clocot, de cateva ori, adaugam pestele si mai lasam pe foc cam 10-15 minute, pana ce saramura incepe sa fiarba din nou. Se presara patrunjel proaspat tocat.

In tot acest timp pregatim si un pui de mamaliguta si servim totul cald, cu pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Dya Daniela Andrei 1

14.04.2014, 16:03

laura_n 1

14.04.2014, 17:54

Dya Daniela Andrei 1

14.04.2014, 21:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chefal la gratar cu saramura