Saramura de pui

de madi_marin in Pui, 13 Iul 2011 | 13741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe dezosate
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei
  • ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele dezosate se ung cu ulei si se presara cu sare si piper. Se frig pe gratar alaturi de ardei si rosii.

Cand sunt gata, carnita se lasa deoparte, iar legumele se curata si se taie fasiute.

Se pune la fiert apa , se adauga sare, piper,ardei iute , usturoi si marar tocate. Se da un clocot, apoi se da deoparte si se adauga carnita. Se lasa la odihnit ca toate aromele sa se intrepatrunda.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]