Saratele

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 12660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g cascaval
  • 50 g telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Aluatul de foietej, partial dezghetat, il intindem pe masa si il nivelam cu sucitorul. Pe jumatate din foaie repartizam cascavalul si telemeaua rase pe razatoarea cu ochiuri mici.

Acoperim cu cealalta jumatate si presam putin cu mana la capete. Cu o rola zimtata se taie fasii din aluat, care mai apoi se rasucesc. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor, la foc mediu pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Miha 1

06.12.2009, 12:41

Iony, e un aperitiv usor de facut si care arata bine.

cora_cora 1

16.02.2011, 19:50

super reteta..am incercato si a iesit grozaveeee de gustoase si aspectoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte