Saratele

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 9541 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie,
  • 150 g cascaval ras
  • 200 g margarina
  • 100 g smantana
  • 1 ou + 1 galbenus
  • 1 lingurita sare
  • 50 g susan
  • 4 linguri de apa calduta
Portii: 48
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Drojdia se inmoaie cu 4 linguri de apa, apoi se amesteca cu smantana, margarina,100g cascaval ras, sare si un ou.Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen, care se lasa la dospit o ora.

 Se taie aluatul in doua si se intinde o foaie subtire, se taie bastonase care se ung cu galbenusul batut, se presara cascaval ras si se coc la foc potrivit, pana devin aurii. Intre timp, se pregateste a doua tava de saratele. De aceasta data, peste saratele se presara susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]