Saratele cu branza si chimen

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2012 | 15143 vizualizari

 

pentru o dupa-amiaza ploioasa , in fata televizorului.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina
  • 1 ou
  • 1 lingura otet
  • 400 gr branza telemea rasa
  • 100 ml lapte
  • 500 gr faina
  • 10 gr drojdie proaspata
  • pentru topping :
  • 1 galbenus amestecat cu 2 linguri lapte
  • chimen
  • 100 gra parmezan ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si chimen:

Se amesteca toate ingredientele pana obtinem o coca omogena. Se pune aluatul intr-o folie si se lasa 3, 4 ore la frigider.

Se imparte coca in 4 parti . Se intinde o foaie nu foarte groasa ( astfel incat saratelele sa se coaca bine, sa iasa corcante ) si se taie fasii., apoi se ung cu galbenusul amestecat cu lapte. Celelalte trei parti de coca se tin la frigider.

Se presara parmezan si chimen si se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 20 minute.

Se procedeaza la fel si cu restul de coca.

Ies aproximativ patru tavi.

TIPS-URI

1

se lucreaza repede cu aluatul, nu se va laza sa se incalzeasca la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen in aparatul de waffe