Saratele cu chimen si mac - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 23 Mar 2012 | 11877 vizualizari

 

Noua ne place chimenul si mai ales pt copii este si foarte sanatos si ne place in combinatia asta de saratele cu branza dar si de post. Sunt fragede si sunt bune, poate chiar mai bune si a doua zi!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 70 gr margarina
  • 25 gr drojdie
  • 1 cescuta apa minerala
  • 1 lingura chimen
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • 2-3 linguri mac
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu chimen si mac - de post:

- amestecam faina cu drojdia, margarina, apa minerala, punem si sare si chimenul si framantam un aluat potrivit de moale;

- fara a o mai lasa la crescut intindem o foaie o ungem cu ulei, presaram macul si taiem fasii sau alte forme, le asezam in tava si le coacem la cuptor la 180-200C pentru 15-20 min.

TIPS-URI

1

se poate folosi pt aceasta reteta doar mac, susan sau chimen - noua ne place aceasta combinatie de mac si chimen

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu chimen si mac - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Georgiana78 1

28.03.2012, 08:07

Da, Diana si noua ne plac, cu chimen....mmmmm....

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 21:23

foarte bune saratelele

Georgiana78 1

09.04.2012, 22:35

Buneeee, si mie imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor (de post)