Saratele cu mac si susan

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2013 | 11968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj
  • 1 ou
  • sare
  • 20 gr. mac
  • 30 gr. susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu mac si susan:

Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru si se unge cu oul batut.Peste,se presara sare,susan si mac si se taie in fasii de 1 cm latime . Saratelele formate se pun pe hartie de copt intr-o tava si dau la cuptor la foc mediu timp de 10-15 min pana ce se rumenesc.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mac si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea