Saratele cu telemea si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2011 | 16851 vizualizari

 

By Ruxy.....crocante, dar pufoase in interior, cu branza multa, cu gust delicios de chimen...atat de gustoase........

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza telemea( eu am pus  telemea veche de oaie si mai proaspata de capra cam jumatate-jumatate)
  • 10 linguri de smantana
  • 1 pachet de unt ( 200 gr)
  • 3 oua( mai micute)
  • 2 lingurite chimen
  • o lingurita rasa de sare
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat bun care nu se mai lipeste de maini( in jur de 700 gr mai mult sau mai putin)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si chimen:

Se amesteca ingredientele pentru aluat, avand grija ca untul sa fie la temperatura camerei si branza sa fie rasa si se framanta un aluat bun care nu se mai lipeste de maini.

Se intinde o foaie mai grosuta( eu am intins pe o foaie pergament) si se taie cu un cutit( rotita de pizza)  in forma dorita.

Se coc la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Sunt tare tare tare gustoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv