Saratele de post

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2013 | 13587 vizualizari

 

coapte la aparatul de vafe

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. faina
  • 1/2 pachet margarina
  • cca 20 ml ulei
  • 200 ml apa calduta
  • chimen, sare, fulgi de chili dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de post:

Margarina se topeste putin la microunde, cat sa se poata framanta.

Adaugam faina,uleiul si apa calduta, amestecam pana obtinem un aluat elastic. Adaugam condimentele dupa gust.

Rupem bucatele din aluat,le asezam in aparatul de vafe (in mijlocul placii), inchidem placile, lasam saratelele sa se prajeasca apoi le scoatem pe platou si servim.

Sunt tare bune... :))

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci