Saratele de sarbatori

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2010 | 7674 vizualizari

 

Bune de rontait langa bere....se pastreaza mai multe zile!

 

INGREDIENTE

  • 170 gr faina
  • 100 gr unt
  • 80 gr branza telemea rasa
  • piper
  • paprika iute
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura mustar
  • 1 albus batut pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de sarbatori:

1.Punem intr-un vas faina,piperul,paprica si untul la temperatura camerei si amestecam, apoi  adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul;adaugam galbenusurile si amestecam pana la omogenizarea totala!

2. Se intinde o foaie nu foarte groasa, si, cu ajutorul formelor de fursecuri decupam diverse forme.

3. Peste aceste saratele se pensuleaza albusul bine batut si presaram seminte dupa plac ( in, susan, mac).

3. Dam sarartele la cuptorul preincalzit ptr cca 10 min.

 

super delicioase si usor picante!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de sarbatori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de canepa