Saratele patratele cu bacon si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 12455 vizualizari

 

Le-am facut pentru picnicul bucatarasilor si le-am facut patrate pentru transport usor.
Am facut doua feluri, foarte bune si apreciate au fost!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 50g bacon feliat
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • boia de ardei
  • seminte de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele patratele cu bacon si branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Oul se separa si galbenusul se amesteca bine cu o lingurita de lapte.

Se desface foaia direct pe fartia de copt si se netezeste putin cu sucitorul.

Se unge cu galbenusul de ou.

Se taie patratele de 3-4 cm.

Se pune in tava in care le vom coace si se despart patratelele unele de altele.

Se presara sare grunjoasa si boia de ardei pe toate patratelele.

Pe fiecare patratel se pune cate o fasie mica de bacon.

Se presara branza de burduf pe toata suprafata.

Se presara chimen.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se scot din tava si se lasa la racit.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele patratele cu bacon si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci