Sare cu mirodenii

de Panacris in Conserve, 11 Aug 2013 | 6086 vizualizari

 

La atelierul culinar cu MasterChef, Petru Buiucu, am aflat multe lucruri interesante, simple și la îndemâna oricui. Astfel vă dezvălui o rețetă simplă și costuri reduse! ;)

 

INGREDIENTE

  • sare grunjoasă de bucătărie 500 g,
  • cimbru uscat cca. 4 legături,
  • busuioc uscat 1 rădăcină,
  • rozmarin uscat cca. 1 rădăcină,
  • creson uscat 4-5 rămurele.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sare cu mirodenii:

Mirodeniile uscate se fărâmițează, fără tije, apoi se dau prin mașina de tocat carne sau robot. Peste amestecul obținut se adaugă sarea grunjoasă, se amestecă bine să se omogenizeze toate ingredientele, apoi se depozitează în recipente speciale sau chiar râșniță. Astfel veți avea o periooadă îndelungată sare aromată cu costuri mult mai mici, decât cele de la Kotani, de exemplu ;)

Spor la treabă!

TIPS-URI

1

se pot folosi diverse combinații de ierburi uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Sare cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

11.08.2013, 22:32

Ligia Bxl 1

12.08.2013, 10:01

foarte sanatos

laura_n 1

12.08.2013, 18:24

de retinut multumim, Cris

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]