Sarlota cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 8924 vizualizari

 

Nu stiu cum se numeste la noi acest dulce foarte bun si foarte racoritor ca nu am facut niciodata,dar francezii,spun sarlota

 

INGREDIENTE

  • piscoturi de sampanie
  • fructe de orice fel
  • sirop de fructe(tip Prigat)
  • 400ml iaurt gras sau smantana
  • 2linguri de zahar(la nevoie)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota cu fructe:

Fructele curatate de coaja(eu am folosit nectarine,pentru ca livada era la 100m),taiate cubulete,amestecate cu iaurt si zahar;

Forma speciala,captusita cu piscoturi inmuiate in sirop(si pe fundul formei). Pui 2linguri de fructe,deasupra alte piscoturi inmuiate si tot asa pana se ajunge la baza formei; Pui capacul si lasi la frigider pana a doua zi cand se rastoarna pe platou si se serveste simpla sau cu sos de fructe; Eu am fost atat de fascinata de gustul ei ca am si uitat sa mai fac poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

23.05.2013, 13:27

ce fain arata

gaby_duceag 1

23.05.2013, 13:46

Lulu, nu se pune gelatina?

ianculubita 1

24.05.2013, 15:55

Gabi,nu trebuie gelatina de loc;pe asta am facut_o in Franta dar acasa foarte des fac asa ceva pentru ca-i un dulce usor,gustos si racoritor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Capsunica"