Sarmale cu pasat

de GeaninaBot in Mancaruri cu carne, 2 Ian 2019 | 2825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc tocata 500 gr
  • Piept de porc 250 g
  • Pasat 500 g
  • Ceapa 3 bucati
  • Ardei rosu 1 buc
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Delikat
  • Varza acra foi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit.

Se taie pieptul de porc si se prajeste.

Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza.

Se fierb aproximatix 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]