Sarmale cu pasat

de GeaninaBot in Mancaruri cu carne, 2 Ian 2019 | 2684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc tocata 500 gr
  • Piept de porc 250 g
  • Pasat 500 g
  • Ceapa 3 bucati
  • Ardei rosu 1 buc
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Delikat
  • Varza acra foi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit.

Se taie pieptul de porc si se prajeste.

Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza.

Se fierb aproximatix 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotoroage - racituri din Banat