Sarmale de post

de dantes in Mancaruri de post, 29 Mar 2018 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 Kg.ghebe
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 100 g pasta de rosii
  • boia de ardei dulce,cimbru,sare,piper
  • 100 ml.ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Desfacem frunzele de varza si le punem la desarat in apa rece,ghebele daca sunt congelate le puneti si pe ele in apa rece.Tocam ceapa si o punem la calit in ulei,cand este inmuiata adaugam orezul,boiaua,2 linguri de pasta de rosii dizolvate in putina apa,cimbru sare si piper si mai lasam pe foc circa 5 minute.Ghebele le dam prin masina de tocat apoi le amestecam cu compozitia de mai sus,Umplem foile de varza si le asezam intr-o oala apoi adaugam 2 linguri de pasta de rosii si cimbru si apa cat sa le acopere bine si le punem la fiert pe foc mic circa o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Corinuta 1

31.03.2018, 00:42

Ce bune sunt cu ciuperci!

elucubratiiculinare 1

01.04.2018, 08:29

cu ghebe si mai bune

dantes 1

02.04.2018, 17:01

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu soia "Inedit"