Spalam foile de vita de vie si le oparim cateva minute, apoi le punem la scurs.
Amestecam carnea tocata cu dovlecelul ras, cu morcovul ras, cu ceapa verde tocata marunt, loboda si patrunjelul. Asezonam cu sare, piper si condimente pentru sarmale Delikat.
Curatam dovlecelul si il taiem rondele. Formam sarmalutele.
Intr-o oala incapatoare punem 1 lingura de ulei si acoperim fundul oalei cu frunze de vita de vie. Peste frunzele de vita de vie asezam un rand de rondele de dovlecel, presaram cimbrisor Delikat si asezam un rand de sarmalute. Apoi asezam iar un rand de rondele de dovlecel, cimbrisor si sarmalute, pana terminam ingredientele. La sfarsit turnam borcanul de rosii in bulion, presaram cimbrisor si le punem la fiert la foc mediu spre mic. Sunt gata cand intra furculita usor in foile de vita de vie.
Pofta buna!