Sarmalute si ardei umpluti.

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2010 | 11027 vizualizari

COMENTARII (56)

Rocsi 1

31.05.2010, 15:00

gabi am vazut ce bunatate ai facut...sper k mai ai o sarmaluta pentru mine..una mica mica

Rocsi 1

31.05.2010, 15:02

eu cu amestec de apa si bors oparesc frunzele si la fiert nu pun deloc,,,na fiecare cum s-a invatat...dar oricum sunt super

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:07

Rocsi, 3 mai sunt. Acum am păpat şi i-am oprit lui Dănuţ. Da..e bună cred şi metoda ta. Maică-mea nici nu punea borş şi tot erau bune

Miha 1

31.05.2010, 15:07

ela 1

31.05.2010, 15:10

ela 1

31.05.2010, 15:11

as manca ecranul ce bine arata

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:13

Ela. ....nu mai fac cu carne amestec, îmi plac mai mult mai grase

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:13

Miha

ela 1

31.05.2010, 15:17

imi plac sarmalele la nebunie,dar sa le faca altii

Miha 1

31.05.2010, 15:19

Si mie imi place atat de mult sa invart la sarmale incat zilele trecute am facut ardei umpluti.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:20

Ela, iniţial am zis că fac varză a la cluj, dar îmi parea că- s puturoasă că nu vreau să le invelesc

ela 1

31.05.2010, 15:21

eu nu fac nici macar cu ardei asa de puturoasa sunt

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:24

ana 1

31.05.2010, 15:31

Mai credeam ca;s singura care"adora" sa impatureasca sarmale .
Gabitzule vii si la mine?

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:37

Ana, daaaaa, asteapta )))

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 15:38

Gaby, arata fantastic! In plus, sunt impaturite ca la carte .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:40

Multumesc mult Tavi. O lauda din partea ta imi pica bine

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 15:52

@Gaby - Hmmm... zi-mi ca nu le-ai facut totusi grase si ti s-a aplecat .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:56

Nu , Tavi, in comentarii, ca si in reteta, am zis ca mi-ar fi placut mai grase ( vezi tu, fiecare cu gustul lui... ).Maica-mea, cand eram acasa, prajea slanina pana ce se topea si acolo punea ceapa, morcov, ardel, pasta de tomate ,apoi punea amestecul peste carne si restul ingredientelor. Crede-ma ca erau FOARTE BUNE..insa eu nu gatesc in acelasi "stil", nu sunt sanatoase, sunt mult prea grele pentru ficat.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:58

@Tavi ... si pentru ca nu po' sa tac.... ce sa mi se aplece ?

ela 1

31.05.2010, 15:59

ardeiul

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 16:00

Gaby, stai linistita, glumeam! Si eu cand invelesc sarmale, folosesc carne mai grasa, si asta mai ales iarna. Nu la asta ma refeream cu aplecatul .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 16:02

@Tavi..stiu ca glumeai si tocmai de asta am "incercat" sa lungesc gluma; dar daca nu merge.....

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 16:02

nici mie nu imi place sa impaturesc la sarmale, asta este si motivul pentru care fac foarte rar cu toate ca imi plac la nebunie.................

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 16:03

Gaby, nu e frumos sa o lungim dupa ce-ai muncit atata la invelit .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

ULTIMELE COMENTARII

bobtilt

Търсите вълнуващо казино изживяване? Посетете https://onlinecasinobg.net/ – вашият пътеводител в света на онлайн хазарта в България за 2025! Сайтът предлага задълбочени ревюта, сравнения на бонуси и полезни съвети за избор на най-добрите платформи. От слотове като Starburst и Gonzo’s Quest до игри на живо като Lightning Roulette, ще намерите всичко за безопасна и печеливша игра. С информация за плащания чрез PayPal, Skrill, Neteller или криптовалути, както и за прогресивни джакпоти като Mega Moolah, този ресурс е задължителен за всеки играч!

Cozonac cu nuca si cacao

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita