Satay de pui

de Oana in Pui, 27 Mai 2014 | 5696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • o cutie (250 ml) lapte de cocos
  • coaja de la o lamaie sau lime
  • o lingurita praf de turmeric
  • o lingurita sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Satay de pui:

Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie apoi in fasii sau cuburi.

Se face un amestec din laptele de cocos, cu coaja de lamaie/lime, sos de soia si turmeric si se marineaza puiul 12 ore. Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider peste noapte.

Se scot apoi bucatile de pui si se sterg cu prosoape de hartie, se pun cate doua bucati pe cate un bat de frigaruie si se frig pe tigaia grill.

Sunt tare gustoase, fragede si cu o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Satay de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]