Savarine

de ionela2682 in Prajituri, 5 Oct 2010 | 7809 vizualizari

 

Dupa multe cautari pe net, in reviste, caiete cu retete am gasit in sfarsit o reteta pe placul meu si am zis sa o incerc .

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 2 plic zahar vanilat
  • 8 lg pesmet fin
  • sare
  • Pt sirop:
  • 250 g zahar
  • 1 1/2 pahar apa
  • 1 fiola rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine:

-galbenusurile ,zaharul vanilat si zaharul se freaca pana se albesc si-si dubleaza volumul

-albusurile se bat spuma

-peste galbenusuri se adauga pesmetul si se amesteca bine

-dupa care incepem sa adaugam cate o lingura de albus amestecand usor

-am uns forma de briose cu unt si am umplut cam trei sferturi cu compozitie


-am dat la cuptor pana s-au rumenit, intre timp preparam siropul in care introducem dupa ce s-au racorit putin gogoselele coapte,

-Taiem un capacel si umplem cu frisca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ecler in foitaj