Savarine

de Dea_Dea in Dulciuri, 28 Sep 2014 | 4915 vizualizari

 

Ne plac!

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 4oua
  • Un praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri pesmet
  • 1-2 linguri faina
  • 5 gr praf de copt

SIROP :

  • 300-400 ml apa
  • 3-4 linguri zahar
  • Esenta de rom

CREMA

  • 300-400 ml frisca lichida
  • Un borcan de dulceata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine:

Albusurile se bat spuma praful de sare. Adaugam zaharul si mixam , adaugam galbenusurile pe rand , apoi adaugam pesmetul si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune compozitia in forme si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 min.

Se lasa sa se raceasca , se insiropeaza.

Frisca se bate spuma.

Se taie un capac , se pune dulceata , frisca , capacelul si iarasi dulceata sau tort gelee.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Savarine