Scrumbie cu amestec chinezesc

de ANCA in Peste, 21 Mai 2009 | 8184 vizualizari

 

Bun-bunutzzzzz:))

 

INGREDIENTE

  • 2 scrumbii proaspete
  • putin unt
  • 200 ml vin alb sec
  • lamaie
  • 1/2 ceapa
  • un pachet de legume congelate amestec chinezesc
  • condimente, sare, piper, cimbru, Pimento
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie cu amestec chinezesc:

Scrumbiile se cresteaza marunt, pentru ca oasele sa se patrunda bine si sa se inmoaie la cuptor.

Intr-un vas yenna uns cu unt, se aseaza pestele, umplut cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar de-asupra se mai pun cateva falii de lamaie, fiind un peste gras, greu, in felul asta se atenueaza gustul pregnant. Se introduce la cuptor la 220 grade ptr cca 25 minute. Dupa 15 minute, stropim bine pestele cu vinul alb sec.

Garnitura: intr-o tigaie de teflon, se calesc legumele chinezesti in unt sau ulei de masline, se condimenteza dupa gust, cu sare, piper, cimbru, noi punem si putin sos Pimento sa fie mai spicey:)

Sosul de la peste, se pune peste legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie cu amestec chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]