Semilune

de Hutzanca in Dulciuri, 12 Oct 2009 | 8631 vizualizari

 

Un desert bun de rontait

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • sare
  • 300 g zahar pudra
  • zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie
  • 500 g migdale macinate
  • susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semilune:

Se pune hartie pt copt intr-o tava si se incalzeste cuptorul la 50 de grade.Albusurile se bat spuma tare ,la inceput cu putina sare,treptat incorporandu-se zaharul pudra,zaharul vanilat si zeama de lamaie.Din albusul batut spuma se pune deoparte o cana.Restul de albus se amesteca cu migdalele macinate si se intinde pe o planseta presarata cu zahar pudra.Cu forme de taiat prajituri, se fac semilune,se aseaza pe tava,se ung cu restul de albus batut spuma si se presara cu susan.Semilunele se lasa in cuptor la foc foarte mic,aproximativ o ora,pana se usuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Semilune" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

Bunica 1

12.10.2009, 15:58

Compozitia de "Semilune " seamana foarte bine cu compozitia de bezele. Daca, la copt ,dadeai focul iute si lasai cuptorul intredeschis , ma gandesc ,ar fi crescut mai mult. Din ingrediente par , sigur, delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]