Semilune cu ricotta si sunca

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 4211 vizualizari

 

Aceasta este prima reteta care o postez , sper sa nu gresesc ceva. Reteta este foarte simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 230g foietaj
  • 200 g ricotta
  • o felie de sunca taiata gros
  • ulei de masline
  • sale
  • piper
Portii: 18
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semilune cu ricotta si sunca:

Se taie in cuburi mici sunca si se prajeste in 2/3 linguri de ulei de masline.

Intr-un bol se pune ricotta si se amesteca cu sunca prajita si se adauga sare si piper la placere. Se intinde foietajul si se taie in discuri, si in mijlocul discurilor se pune o lingurita din compozitie. Se inchide la semiluna si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se coace la 220° timp de aproximativ 10 minute. In cuptorul meu se coc mai repede, deci timpul e indicativ, depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Semilune cu ricotta si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kamy 1

28.03.2011, 23:47

bine ai venit bunee chestiile alea si eu fac des

mirela0911 1

29.03.2011, 13:41

Tare bune sunt bun venit!

esmerandra 1

30.03.2011, 00:45

alinutza1983 : da am folosit forma de ravioli dar nu am uns cu ou inainte sa le pun la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite la metru