Serpentelli cu legume si branza elvetiana

de Ela68 in Penne, 25 Mar 2014 | 6736 vizualizari

 

Aceste paste au un gust deosebit, sunt delicioase. Le-am preparat pentru a participa la un concurs si va spun sincer, mi-a parut rau ca n-am facut o cantitate mai mare. Sunt cremoase, aromate si pline de gust. Le recomand din toata inima.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste Baneasa serpentelli
  • 2 morcovi mici
  • 1 ceapa
  • 50 gr unt+1 lingura pentru uns forma
  • 6 buc ciuperci medii Champignon
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 4-5 buchetele brocolli
  • 300 ml smantana pentru gatit
  • 150 ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • 50 gr porumb congelat
  • 150 gr branza elvetiana (ȘVAÍȚER)
  • cateva fire de patrunjel
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Serpentelli cu legume si branza elvetiana:

1. Fierbeti pastele cu sare conform indicatiilor de pe pachet, 

2. Tocati ceapa marunt si puneti-o la calit in unt.Adaugati ciupercile curatate si taiate, ardeiul taiat fideluta, morcovul fasii, porumbul si brocolli rupt in buchetele mici. Cand s-au inmuiat adaugati 200 ml smantana si lasati la fiert pana ce sosul incepe sa se ingroase. Potriviti de sare si piper.

3. Separat, amestecati galbenusurile cu smantana ramasa, adaugati laptele, svaiterul dat pe razatoarea mica ( eu l-am cumparat deja ras ) si patrunjelul tocat marunt.

4. Incalziti cuptorul la 300°C.

5. Ungeti vasul cu unt si turnati pastele amestecate in prealabil cu legumele, apoi turnati deasupra amestecul de ou si smantana si dati la cuptor 20 minute pana se formeaza o crusta aurie.

6. Se servesc fierbinti.

TIPS-URI

1

Dimensiune forma : vas cu diametrul 20 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Serpentelli cu legume si branza elvetiana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]