Shaorma

de MotanLaOale in Pui, 8 Dec 2010 | 7705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Piept pui
  • 3 Cartofi
  • 1 Ceapa rosie
  • 1 Ardei
  • 1 Rosie
  • 1 Castravete verde
  • 1 Castravete acru
  • 1/4 Varza alba
  • Ketchup
  • Pasta usturoi
  • Maioneza
  • Sare, piper
  • Lipii Libaneze  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui se taie, se condimenteaza si se frige pe gratar. Cand este gata se taie bucatzele mici.

Cartofii se curatza, se taie pai (nu foarte subtziri) si se prajesc in acelasi timp cu gratarul de pui.

Ceapa se curatza si se taie rondele fine

Varza se toaca fin, se amesteca cu un praf de sare si se lasa 10-15 min (pana sunt gata cartofii si gratarul)si se stoarce de zeama lasata.

Ardeiul se spala,se curatza si se taie rondele.

Rosia se taie si se taie felii subtziri.

Castravetele verde se curatza si se taie felii subtziri.

Castravete acru se taie rondele.

Cand toate sunt gata se trece la realizarea shaormei.

Lipia se incalzeste cateva secunde (10-15) in cuptorul cu microunde.

Se unge cu maioneza si sos de usturoi si se pun toate ingredientele dupa dorintza.

Se presara cu piper, sare daca este cazul cu ketchup si se ruleaza.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]