Shaorma

de ella 87 in Pui, 10 Feb 2011 | 5877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipie
  • piept pui
  • castraveti murati
  • varza
  • sos
  • cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui il taiem fasii subtiri sau cum doriti, adaugam condiment de pui lasam 10 min, taiem varza subtire o punem intr-un castron si adaugam marar, putina zeama lamaie si sare si o amestecam, castravetii ii taiem feliute, prajim cartofii si ii scoatem dupa pe un servetel care sa absoarba uleiul adaugam peste ei condiment pentru cartofi. Punem pieptul de pui intr-o tigaie gratar la fript. Pe lipie adaugam maioneza, pieptul de pui, carofii, varza, castravetii si ketchup. La sfarsit nu am putut sa o mai rotesc  deoarece era prea plina si se rupea lipia, dar si asa a fost devorata de sot dupa cateva ore ma intrebat" dar nu mai avem" am sa fac reteta aceasta 1 dat p luna chiar daca as vrea sa mananc in fiecare zi, se pune burtik.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branza de capra (reteta video)