Shaorma

de ana in Pui, 27 Mai 2010 | 9029 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru lipii:
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
Pentru umplut:
  • 1 piept de pui 
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg varza
  • 200 gr maioneza
  • kethup
  • sare,ulei ,suc de la o  lamaie
  • 100 gr iaurt pentru maioneza.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Framantam aluatul exact ca la paine si il lasam la dospit.Cand si-a dublat volumul il impartim in 7 bucati pe care le intindem subtire (putin mai groase decat foaia de taitel) si le coacem ca pe turte .

Frigem sau prajim pieptul de pui ,prajim cartofii ,pregatim salata de varza si facem maioneza .

Taiem fasii sau cuburi pieptul de pui ,apoi asamblam shaorma.

Cantitatile se pun in functie de preferinte.Punem din toate rulam apoi infasuram cu folie alimentara .In maioneza adaugam iaurt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

28.05.2010, 21:12

alina, cum asa? )) pai asta nu-i "gateala"?iti ia timp si-ti murdareste toata bucataria

Miha 1

28.05.2010, 21:15

ana 1

28.05.2010, 21:33

Alina cam asa e cum spune Gabitzu ,mai degraba cand ai chef de gatit
Miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede la tigaie