Shaorma de casa

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 11250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 
  • 2 castraveciori 
  • 2 fire ceapa verde
  • o leg ridichi 
  • 2 rosii
  • 8 frunze mici de spanac  
  • 4 lipii  
  • maioneza
  • sare 
  • curry 
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Se caleste puiul si ardeiul, taiate fasii intr-o lingura de ulei.

Se taie legumele in felii subtiri,lipia se incalzeste intr-o tigaie neunsa la foc mic.  

Ingredientele se impart in patru  si se umple fiecare lipie .  Se asezoneaza cu maioneza, se ruleaza si se mananca.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe pat de maioneza