Sirop de capsuni

de gaby_gabytza in Bauturi, 19 Iul 2012 | 4904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 1 kg zahar
  • 1 l alcool
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Spalam capsunile si le curatam de codite.Punem zaharul deasupra capsunelor curatate si le lasam la soare pana cand capsunile lasa sirop.Luam siropul de la capsuni si il punem in sticla,peste siropul pus in sticle adaugam alcool,depinde de fiecare cat de insiropat  ii place,eu l-am combinat cu un 1 l de alcool.

Amestecam bine  dupa care inchidem bine capacul.

Dam sticla intr-un loc mai intunecat si mai racoros timp de 4 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

iry-gabriela 1

19.07.2012, 22:46

pai daca ii pun alcool nu mai este sirop ci capsunata....mmmm,tot imi place

Rocsi 1

19.07.2012, 23:43

bun bun

andreea_angelo 1

25.11.2012, 14:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]