Sirop de capsuni

de Bunica in Sirop / Compot, 29 Mai 2009 | 21482 vizualizari

 

Se spala capsunile si se curata de codite

 

INGREDIENTE

  • 1kg. de capsuni
  • 1-2kg. zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Se curata capsunile de codite,se spala,se taie in doua si se pun intr-un castron mai mare .Se lasa 24ore, apoi se strecoara. Va luati o masura in functie de cantitatea de lichid care se formeaza si puneti o parte lighid si doua patri zahar. Aceasta compozitie se pune intr-un borcan peste care se toarna zeama de lamaie.La 1l. de lichid se pune zeama de la 2 lamai.Se  amesteca din cand in cand pana se topeste zaharul. Se pune in sticle si se capseaza sau se insurubeaza bine . Acesta este siropul nefiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Oana 1

29.05.2009, 22:40

Ma ling pe botic! Tare bun trebuie sa fie!

lira 1

14.07.2010, 21:37

Trebuie incercata si varianta ta pentru ca se face ceva mai rapid decat reteta care o am eu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]