eduard....
mihaela...sper sa stea asa...m-am gandit cum as putea sa le conserv in afara d edulceata...iar compot de smochine...sincer n-am vazut...m-am gandit ca siropul se paote folosi in mai multe combinatii apoi....
ruxy...stii ce e mai interesant? ca sunt atatea, peste tot, si italienii le cumpara din magazin.... si mai sunt si f scumpe.
la fel cu nucile...cad pe drum , le calc amasinile...nu le culeg...iar in supermarket de la 5 euro in sus kg...si multe altele....sunt ciudati astia, zau!
ruxy, cei care au in curte smochini le culeg...dar in rest nu prea ...ori sunt comozi...ori le e rusine.... ...dar cert e faptul ca sunt din belsug peste tot
vai SUPER delicios,imi plac de mor proaspete, in sirop, uscate ....la orice ora...si la noi e vremea lor.... problema e ca nu mai apuc sa le fac cu sirop ca le mancam proaspete si nici nu vrei sa stii de cata vreme visez la o tarta cu smochine proaspete, neee nu mai apuc in stilul asta