Smørrebrød cu oua

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2014 | 2956 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine de secara
  • 1 ou fiert tare
  • 2 lingurite maioneza
  • cateva fire de creson
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu oua:

Se ung feliile de paine cu maioneza, apoi se aseaza felii de ou fiert tare pe fiecare dintre cele doua felii de paine si se presara cu fire de creson.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

20.10.2014, 21:18

Bunica 1

20.10.2014, 22:03

Ce prezentare frumoasa !

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:18

Atat de simplu si elegant . Si sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu branza feta