Smørrebrød cu somon

de Satisfyyourcravings in Somon, 20 Oct 2014 | 3263 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri. Pentru Smørrebrød cu somon se foloseste numai paine frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine frantuzeasca, alba
  • cateva felii de somon afumat
  • putin unt usor sarat
  • 2 felii de lamaie
  • cateva frunzulite de marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu somon:

Feliile de paine se ung cu unt, apoi se aseaza feliile de somon, mararul si lamaie. Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu lamaie si portocala