Snitel de porc

de ralu_ca in Porc, 7 Feb 2013 | 5765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii carne porc taiate subtire
  • 2 oua
  • 1 cana lapte dulce
  • faina
  • sare, piper, nucsoara
  • ulei pt prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Dupa ce am taiat carnea fasii subtiri, am inceput sa o bat cu ciocanelul special pentru carne.

Se dau cu putina sare, piper si nucsoara si le lasam la frigider 30 min. Intre timp pregatesc amestecul din oua bine batute, lapte si faina cat cuprinde pana se formeaza un amestec omogen, in care mai adaug inca putina sare.

Intr-o cratita punem ulei, atat cat sa fie acoperite bucatile de carne cand le introduc, iar dupa ce s-a incins incepem sa le punem in cratita. Feliile mai intai le dam prin faina, apoi prin amestecul preparat si la final le punem in cratita. Aceasta va sta acoperita, astfel incat se vor praji uniform.

Eu le-am facut putin cam la repezeala, dar au iesit foarte gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]