Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta

de Corinuta in Pui, 5 Iun 2011 | 10797 vizualizari

 

By Gaby_d. Nici la reteta asta nu am modificat mare lucru ptr ca e foarte buna si v-o recomand, o sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 5 linguri fulgi de porumb pisati
  • 1/2 lamaie
  • boia de ardei
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta:

Se spala si se sterge pieptul de pui, apoi se feliaza si se bate putin cu ciocanelul pentru carne - eu le bag pe rand intr-o punguta si le bat usor. Se curata si se piseaza usturoiul, se amesteca cu sare, piper, boia si sucul stors de la o jumatate de lamaie. Cu acest amestec se ung snitelele si se lasa sa stea asa jumatate de ora.

Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se pun separat pe o farfurie faina, pe alta fulgii de porumb. Se pune ulei la incins intr-o tigaie. Se dau snitelele prin faina, ou si fulgi de porumb si se prajesc la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc. 

Sunt asa de bune incat numai asa o sa le fac de acum incolo!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu zucchini