Snitel de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 20 Dec 2014 | 13051 vizualizari

 

Usor si foarte rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui potrivit
  • 100 gr cascaval Delaco
  • ciuperci conserva
  • 1 ceapa
  • 100 gr piept Tirolez
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui umplut:

Pieptul de pui il taiem felii subtiri,il batem snitele pe care le saram si piperam.Pe fiecare snitel punem o bucata de piept Tirolez,o felie de cascaval,1felie de ceapa si ciuperci,il rulam si il prindem cu scobitoare.

Ouale le batem cu sare si piper.Fiecare snitel umplut il trecem prin faina si ou si il prajim in ulei incins.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Trebuie prajite in ulei incins ptr. ca sa nu apuce sa se scurga cascavalul topit la capete.

2

Cand treceti prin ou snitelul umplut incercati sa introduceti si capetele ptr a se forma o crusta la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]