Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi in Porc, 19 Mai 2019 | 4330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc fara os
  • 3 oua
  • sare si piper
  • 1 lingura mustar cu miere
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • 150 g parmezan ras fin
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan:

Se feliaza cotletul de porc in felii foarte subtiri. 

Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi se presara putina sare peste ele.

Se amesteca ouale cu sare, piper si mustar si se adauga o lingurita de faina.

Se amesteca parmezanul cu pesmetul.

Feliile de carne se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si mustar și la final prin amestecul de pesmet si parmezan.

Se prajesc in ulei incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta.

Se servesc cu legume si branzeturi, alaturi de o cana cu iaurt sau lapte. 

Noi le-am servit cu felii de cascaval afumat si rosii cherry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu sos de branza