Somon cu fenicul

de Irina in Somon, 12 Feb 2013 | 5492 vizualizari

 

Un preparat foarte usor de realizat, foarte gustos si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de somon
  • 1 fenicul
  • marar tocat
  • o mana de rosii cherry
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu fenicul:

Curatati si spalati bine somonul. Spalati si taiati feniculul in fasii foarte subtiri, puneti-l intr-un bol, acoperiti cu apa rece si tineti la frigider.

Puneti medalioanele intr-un vas pe foc si frigeti pe ambele parti. Adaugati vin si inabusiti pentru 10 minute. Intre timp, scurgeti feniculul, puneti-l peste somon si adaugati rosiile cherry taiate in doua.

Condimentati cu sare si piper si presarati mararul tocat. Mai lasati pentru cateva minute vasul pe foc, pana se patrund usor feniculul si rosiile, apoi opriti.

Formati un pat din fenicul pe o farfurie si asezati deasupra o bucata frumoasa de somon. Ornati cu marar sau frunzulite de fenicul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]