Somon in crusta de branza

de RuxyRux in Somon, 30 Noi 2011 | 9005 vizualizari

 

Papa bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de somon proaspat
  • 5 linguri de ulei de masline
  • sare
  • curry( o jumatate de lingurita)
  • zeama de la o lamaie mare
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 3-4 linguri de iaurt
  • 200 gr branza feta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de branza:

Punem 3 linguri de ulei in tava si asezam somonul. 

Preparam din iaurt, zeama de la o lamaie, 2 linguri ulei de masline, usturoi, sare si curry un sos pe care il turnam peste somon si il ungem bine.

Radem branza feta si o asezam peste peste, incercand sa acoperim bine astfel incat sa se formeze o crusta.

Dam la cuptor pentru 40-45 de minute.

Eu l-am servit cu garnitura de cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor si o portie generoasa de salata de varza dulce.

Garantat delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (51)

RuxyRux 1

01.12.2011, 14:04

Multumesc tare mult....chiar a iesit delicios

bettyC 1

09.12.2011, 23:43

mmmm ce bine arata

bettyC 1

09.12.2011, 23:44

la FAVO ruxy rux

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]